Klankschaalsessies door Tom Dubbelaar

Op 4 juni, 23 juli en 27 augustus komt Tom Dubbelaar, Quantum coach en Soundhealer, klankschaalsessies geven bij Yoga Buddhi. De tijden vind je hier. Een klankschaalsessie is een behandeling om heerlijk te relaxen, waarbij de klankschalen en klankinstrumenten in de ruimte en om het lichaam bespeeld worden.

Alles in de natuur bestaat uit trillingen/energie. Klank is hoorbaar geworden trilling. Klank hoor je en voel je. De klank en frequentie van klankschalen raakt ons letterlijk in ons hele wezen. Omdat ons lichaam voor meer dan 70% uit water bestaat, worden trillingen en geluid moeiteloos doorgegeven en door ons hele lichaam geleid.

Klankschalen nodigen mensen uit naar zichzelf te luisteren en kunnen lichamelijke herstelprocessen bevorderen. Het leidt mensen weg van het ‘moeten‘ en denken en voert naar een bewustwording in het HIER en NU. Het kan ondersteunen om de geest tot rust te brengen, de stilte binnen te gaan en te weten. Een klankschaalbehandeling kan op zichzelf worden gegeven of in combinatie met een andere therapie, zoals Quantum Touch.

Waarom een klankschaalbehandeling?

Het zelfgenezend vermogen en herstelproces worden hierbij bevorderd. Gebruik de ontstane stilte in jezelf, om je vanuit deze stemming te bezinnen op jezelf en het dagelijks leven. Door deze ontspannen houding kun je met beide benen op de grond leven en werken.


Deze behandeling is voor meerdere mensen tegelijk, minimaal 4 (maximaal 15).

Voor wie?

  • Mensen die veel in hun hoofd zitten
  • Gespannen zijn
  • Het druk hebben
  • Letterlijk en figuurlijk vastzitten
  • Moeite met concentratie

Wat doet het?

Zelfs slapeloosheidsklachten kunnen verminderen, je energie gaat beter stromen en daardoor worden blokkades opgeheven en ga jij lekkerder in je vel zitten! Op www.to-bi.nl onder het kopje Healing, vind je meer informatie over klankschaalbehandelingen en andere energetische healing methodes.

Over Tom Dubbelaar

Tom Dubbelaar (1970) werkt als Quantum coach en Soundhealer. Hij stelt zich even voor: “Na een mooie periode van bezinning, ben ik begonnen met de opleiding Quantum Coach omdat ik wist dat ik helende handen heb en dit was een mooie combinatie. Tijdens een vakantie in Frankrijk mocht ik genieten van een heerlijke klanksessie en toen was ik verkocht, bij thuiskomst meteen besloten dat ik dat ook wilde leren. De trillingen, klank die ik ervaar en de energie die ik ervan krijg, wil ik delen met zoveel mogelijk mensen. Ik heb daar namelijk zelf veel baat bij gehad!

Na het afronden van de opleiding Soundhealing, ben ik direct begonnen met de opleiding Energetic SoundTouch en ben bevoorrecht dat ik trainer (in opleiding) voor de opleiding Sounhealing mag zijn bij Happynings. De klankschalen hebben een rustgevende en helende werking en zijn perfect te combineren bij de vele technieken van Quantum Touch waar ik dan ook regelmatig gebruik van maak in mijn praktijk To-Bi Healing. Een spreuk die ik regelmatig gebruik en erg mooi vindt is: When ‘I’ is replaced by ‘We’ even ‘Illness’ becomes ‘Wellness’.”

Inschrijven voor een sessie kan bij de yogaschool of door een mailtje te sturen naar janne@yogabuddhi.nl. Wil je meerdere sessies doen? Dat kan. Er is ook een strippenkaart verkrijgbaar. Voor de prijs van 4 sessies a 15 euro, kun je 5 keer komen relaxen! Ook geldig op locatie Eersel.