Linda Heinsdijk gecertificeerd docent Holistische Kinderyoga

Sinds september 2017 geeft Linda Heinsdijk ‘Mindful kinderyoga’ bij Yoga Buddhi. Toen nog als kinderyogadocent in opleiding, maar sinds 21 januari is Linda gecertificeerd docent Holistische Kinderyoga.

Linda vertelt: ‘Wat me het meest heeft geraakt tijdens het volgen van de opleiding, is dat er een groot kind in mij steeds blijer wordt. Ik was lange tijd erg serieus en wilde alles perfect doen. Door kinderyoga heb ik weer geleerd om te spelen, te lachen en te fantaseren. De lesstof was veel meer dan alleen wat houdingen en oefeningen leren kennen.’

‘Yoga is meer dan een leuke hobby. Samen met de kinderen ontwikkel je al je zintuigen op een speelse manier door onder andere houdingen, ontspanning, concentratie en ademoefeningen. Ik wil kinderen bijbrengen dat ‘je goed bent zoals je bent’ en hen de kracht van positief denken laten ontdekken. Ik wil kinderen meegeven dat ze belangrijk zijn. Dat ze zelf leren om hun grenzen te ontdekken en deze ook kunnen aangeven. Dat ze zich beter kunnen concentreren en ontspannen. Dat ze leren vertrouwen op hun gevoel.’

‘Zelf volg ik al ruim tien jaar yogalessen en heb inmiddels kennisgemaakt met verschillende yogavormen, zoals hatha yoga, dru yoga, power yoga, yoga nidra, yin yoga en ouder-kind yoga. Door yoga zit ik ‘lekker in mijn vel’ en heb ik rust in mijn hoofd.’

‘In de Mindful Kinderyoga-groep op dinsdag van 16.00 – 17.00 uur (voor jongens en meisjes van 9 t/m 12 jaar) zijn op dit moment nog enkele plaatsen vrij. Op woensdag 21 februari start er een nieuwe groep van 18.30 – 19.30 uur voor kinderen van 7 t/m 9 jaar. Kom gerust een proefles volgen. Dan kun je zelf ontdekken hoe fijn en gezellig het is! Stuur daar voor eenvoudig even een mail aan Janne Baudoin.’

Groetjes,
Linda Heinsdijk – van der Mierde
Linda Liza Mindful kinderyoga

Logo kinderyoga