Nieuw lessenrooster en nieuwe locaties vanaf 27 november

Misschien heb je de Yoga Buddhi nieuwsbrief van september al gelezen. Daarin had ik het een en ander te vertellen over de afgelopen periode en vooral ook over de toekomst van Yoga Buddhi. Heb je de nieuwsbrief nog niet gelezen? Dan lees je hier de belangrijkste veranderingen.

De toekomst heeft me niet losgelaten met “de aankomende verhuizing van Yoga Buddhi”. Zoals velen van jullie inmiddels weten is dat ik genoodzaakt ben de ruimte aan de Leemskuilen in Westerhoven te verlaten omdat het pand een andere bestemming krijgt. Dit moest ik even verwerken en een plek geven voordat ik het met jullie kon delen en jullie hulp kon inschakelen. Ik ben jullie dankbaar voor al het liefdevolle meedenken, meevoelen en mij geruststellen. 😊 Deze zoektocht (of eigenlijk vindtocht) is stiekem een beetje onder mijn huid gekropen en kwam op onaangekondigde momenten ineens naar voren in mijn hoofd, mijn lijf en mijn emoties en kon ik soms ook moeilijk loslaten.
 
In de nieuwsbrief eind vorig jaar schreef ik over loslaten en jezelf afvragen ‘als je dit zou loslaten, wat zou het je dan kunnen opleveren’? In dat proces zit ik nu: ‘loslaten van deze ruimte’, wat voelt als rouw, met verdriet, boosheid en onzekerheid over de toekomst. Wat zou het me kunnen opleveren? Ik denk de kans om te vernieuwen, te veranderen. Het levert me ook reflectie en vertrouwen op. Daarom neem ik jullie mee op mijn pad van vernieuwen en veranderen en wat het tot nu toe heeft gebracht. Het heeft er onder andere voor gezorgd dat ik vanaf 27 november les ga geven op nieuwe locaties.

Ja, je leest het goed: locatieS. 😊 Ik heb uiteindelijk een mooie oplossing gevonden op twee verschillende locaties die allebei prachtig zijn. De eerste locatie is ‘in de Sigarenfabriek’ in Valkenswaard waar ik op de maandag mijn yogalessen zal geven. De tweede locatie is aan de Bosweg in Riethoven waar ik woensdag, donderdag en vrijdag de yogalessen zal verzorgen. Ik wil jullie graag wat vertellen over deze locaties en je een inkijkje geven aan de hand van wat foto’s.

Yogaruimte Valkenswaard (foto 1)
‘In de Sigarenfabriek’ aan de Meerstraat 8 in Valkenswaard is een prachtig pand van mijn vriendin Geerten. Het is in de loop van de jaren een centrum geworden waarin allerlei activiteiten plaatsvinden rondom bewustzijn en bewustwording. Zij biedt mij de kans om in een heel mooie yogazaal les te geven en samen te werken met mijn collega yogadocenten, pilatesdocenten, coaches en therapeuten. Ik heb er alle vertrouwen in dat ook jullie deze locatie zullen gaan omarmen en nog meer kunnen gaan genieten van de yogalessen.

Yogaruimte Riethoven (foto 2)
De tweede locatie is eveneens geweldig mooi, ademt een ontspannen sfeer en voelt als ruimte dicht bij de natuur. Deze yogazaal is in Riethoven waar ik op de woensdag, donderdag en vrijdag ga lesgeven. Dit betekent een verandering in het lesrooster, wat ik straks aan je duidelijk zal maken. Het adres is Bosweg 1 in Riethoven, echter is de ingang tegenover Schoolstraat 46 in Riethoven.

Lessenrooster vanaf 27 november 2023

Maandag (Valkenswaard)
11.00 – 12.00 uur – Stoelyoga
13.00 – 14.00 uur – Hatha yoga  
19.00 – 20.00 uur – Hatha Yoga
20.30 – 21.30 uur – Hatha Yoga

Woensdag (Riethoven)
09.30 – 10.30 uur – Hatha Yoga
11.00 – 12.15 uur – Restorative Yoga

Donderdag (Riethoven)
09.30 – 10.30 – Stoelyoga
11.00 – 12.15 – Herstel-Yoga bij kanker
19.00 -20.00 uur – Hatha Yoga
20.30 – 21.30 – Hatha Yoga

Vrijdag (Riethoven)
08.45 – 09.45 uur – Hatha Yoga
10.30 – 11.30 uur – Hatha Yoga

Zoals je in het lesrooster ziet, komen er twee zachte yogavormen bij. Ik ben reeds begonnen met de twee opleidingen en ben helemaal enthousiast over deze vormen van ontspannen, verzachten en vertragen. Lees hier meer over Restorative Yoga en Herstel-Yoga.