Nieuwe Yoga Nidra Module start binnenkort

Na verzoek van vele, en omdat ik zie dat er een grote behoefte is aan echt ontspannen van niet alleen het lichaam maar juist ook de mind, ga ik weer een Yoga Nidra Module verzorgen. Ik heb er veel zin in 😊, want ik ben razend enthousiast over deze bewezen effectieve manier van ontspannen. De Yoga Nidra Module start op 19 november 2022.

Zoals jullie misschien weten ben ik officieel gediplomeerd Yoga Nidra Teacher volgens de Satyananda Yogatraditie. Ik heb vanuit deze kennis en traditie een module ontwikkeld die je meeneemt in het ervaren en theoretisch begrijpen van Yoga Nidra.

Yoga Nidra is een 60 jaar oude beproefde methode om psychische, fysieke en mentale spanningen los te laten. Uit onderzoek zoek blijkt dat Yoga Nidra bijdraagt aan vermindering van depressie, angst en stress.

Ondanks dat het lijkt alsof je slaapt, ben je volledig bij bewustzijn waarbij de stem van de teacher als een anker fungeert. De teacher zorgt ervoor dat je in verbinding blijft met je bewustzijn en een zeer diepe ontspanning ervaart.

Yoga Nidra Module

Voorafgaand aan de Yoga Nidra doen we een aantal zachte yoga oefeningen. Deze oefeningen zorgen ervoor dat het lichaam opwarmt, soepel wordt en dat de geest zich klaar maakt voor ontspanning. Pas wanneer lichaam en geest klaar zijn voor Yoga Nidra, begint de sessie.

Stap voor stap ga je op zoek naar verdieping binnen Yoga Nidra en zul je ervaren dat het steeds makkelijker wordt om je volledig te ontspannen en om in diepere lagen van ontspanning te komen.

Tijdens elke les ontvang je een uitleg over de volgende fase en wordt er tijd vrijgemaakt voor de theorie achter deze fase van Yoga Nidra. Verder krijg je tips, adviezen en een stick met een opname van Yoga Nidra om ook thuis Yoga Nidra toe te passen en een onderdeel te laten zijn in je dagelijkse leven.

Praktisch

Vanaf 19 november beginnen we: acht keer op zaterdag van 11 tot 12.15 uur voor € 120,=

De data zijn: 19 november, 26 november, 3 december, 10 december, 17 december, 7 januari, 14 januari en 21 januari.

Aanmelden voor deze module kan via janne@yogabuddhi.nl of de inschrijflijst op het prikbord bij Yoga Buddhi. Geef je snel op want we beginnen al op 18 november 2022!