Schrijf je nu in voor het yogaweekend van 17 t/m 20 oktober!

Ben je toe aan een heerlijk lang weekend ontspannen en weer even op adem komen? Geniet dan samen met Yoga Buddhi en Ilse van de Ven Reflexzonetherapeute van een geheel verzorgd yogaweekend in De Kloosterhoeve (onderdeel van Beukenhof in Biezenmortel).

Het wordt een weekend waarin ontspanning en weer verbinding maken met jezelf centraal zullen staan. Schrijf je nog snel in, er zijn nog 3 plaatsen!

Je kunt er genieten van yogalessen, meditatie, stilte, heerlijk eten, een omgeving die rust uitstraalt, persoonlijke begeleiding en een voetreflexmassage. Dit alles in de Kloosterhoeve van Beukenhof. www.beukenhof.nl

Er staat je een mooi en intens yogaweekend te wachten waarin het dagelijks ritme, het lesaanbod en de stiltemomenten je zullen helpen om contact te maken met dat wat voor jou van belang is.

Kosten: € 375,= voor 2 persoonskamer (meerprijs voor een 1-persoonskamer is €65,=)

Deze kosten zijn inclusief:

  • Verblijf van 3 nachten in de Kloosterhoeve van Beukenhof
  • Alle maaltijden, drankjes en tussendoortjes verzorgd door Beukenhof en onze gastvrouw 
  • Vast dagprogramma met 3,5 uur yoga en meditatie per dag o.b.v. Janne Baudoin
  • 1 voetreflexmassage van 30 min van Ilse van de Ven

Er is ruimte voor 12 deelnemers dus wees er snel bij!

Inschrijven middels een e-mail naar janne@yogabuddhi.nl ovv je naam en telefoonnummer. Je inschrijving is pas definitief na betaling van het weekend. Voel je vrij om contact met me op te nemen voor meer informatie tel: 06-51411718.

Wij kijken ernaar uit om er samen met jou een heerlijk weekend van te maken!

Warme groet van Janne en Ilse

Download hier de flyer met alle informatie