Yoga Buddhi introduceert speciale Yoga Nidra-module

Vanaf woensdag 13 december organiseert Yoga Buddhi een speciale Yoga Nidra-module bestaande uit tien lessen. Tijdens deze lessen ga je stap voor stap op zoek naar verdere verdieping binnen Yoga Nidra. Yoga Nidra is een 60 jaar oude beproefde methode om psychische, fysieke en mentale spanningen los te laten. Ondanks dat het lijkt alsof je slaapt, blijf je volledig in verbinding met je bewustzijn en ervaar je een zeer diepe ontspanning. Tijdens elke les ontvang je een uitleg over de volgende stap en wordt er tijd vrijgemaakt voor de theorie achter Yoga Nidra. Verder krijg je tips en adviezen om thuis ook Yoga Nidra toe te passen.

Praktische informatie

– Kosten voor module van 10 lessen (inclusief usb-stick met opname van Yoga Nidra): € 85
– Ingangsdatum: woensdag 13 december 2017 (geen les in kerstvakantie)
– Lestijd: 20.00 tot 21.00 uur
– Opgeven via janne@yogabuddhi.nl

Eerst kennismaken?

Wil je van tevoren eerst kennismaken met Yoga Nidra? Geef je dan op voor de introductieles op woensdag 22 november van 20.00 tot 21.00 uur. De kosten bedragen slechts € 5 per persoon. Stuur een mail naar janne@yogabuddhi.nl om je op te geven.

Meer informatie over Yoga Nidra vind je op deze pagina


There is one comment

  1. Huibje Janssen

    Beste Janne,

    Zijn er op dit moment lessen in yoga nidra? zo ja is het mogelijk een proefles mee te doen? Alvast hartelijk dank voor uw reactie.

    Groet Huibje Janssen

Reageer