Mindful kinderyoga, voor kinderen tussen 6 en 10 jaar

Kinderen moeten tegenwoordig al zo veel en tijdens deze yogasessies ervaren zij hoe fijn de stilte is. Dat ze niet altijd iets hoeven te doen. Dat ze mogen zijn wie ze zijn. Met leuke oefeningen, bewegingen en spelletjes wordt er op een speelse manier aandacht besteed aan een goede houding, ademhaling, beweging, ontspanning en concentratie. En natuurlijk wordt er ook veel gelachen! Mindful kinderyoga wordt gegeven op woensdagen van 16.45 -17.45 uur.

Mindful tieneryoga, voor tieners vanaf 10 jaar

Bij tieneryoga ligt de aandacht meer op het uitvoeren van de yogahoudingen. Het gaat er niet om wat je niet kan, het gaat er om wat je wél kan! Binnen je eigen kunnen word je uitgedaagd om je grenzen te verkennen en misschien zelfs te verleggen. Yoga geeft je kracht en energie, maakt je sterker, geeft je zelfvertrouwen, maar kan je ook helpen bij ontspanning en rust. Soms staat een bepaald thema centraal tijdens de les zoals aandacht, (zelf)vertrouwen of geluk. Verder wordt er aandacht besteed aan balans, kracht, flexibiliteit, ademhaling, concentratie, positief denken, houding en ontspanning.

De yogalessen voor tieners worden gegeven op woensdagen van 18.30 – 19.30 uur.

Kijk op de pagina ‘Lestijden en tarieven’ voor meer informatie.

Workshops (groot)ouder – kind yoga

Bekijk hier alle data en tijden.

Hierop kan per les worden ingeschreven. Je mag me een mailtje sturen als jullie mee willen doen. Maximaal 6 duo’s. Dus vol=vol.

Certificaat Holistische Kinderyoga