Mindful kinderyoga, voor kinderen tussen 6 en 10 jaar

Kinderen moeten tegenwoordig al zo veel en tijdens deze yogasessies ervaren zij hoe fijn de stilte is. Dat ze niet altijd iets hoeven te doen. Dat ze mogen zijn wie ze zijn. Je hoeft niet lenig te zijn om yoga te doen. Yoga is voor iedereen! Met leuke oefeningen, bewegingen en spelletjes wordt er op een speelse manier aandacht besteed aan een goede houding, ademhaling, beweging, ontspanning en concentratie. En natuurlijk wordt er ook veel gelachen! Mindful kinderyoga wordt gegeven op woensdagen van 18 tot 19 uur.

Mindful tieneryoga, voor tieners vanaf 10 jaar

Bij tieneryoga ligt de aandacht meer op het uitvoeren van de yogahoudingen. Het gaat er niet om wat je niet kan, het gaat er om wat je wél kan! Binnen je eigen kunnen word je uitgedaagd om je grenzen te verkennen en misschien zelfs te verleggen. Yoga geeft je kracht en energie, maakt je sterker, geeft je zelfvertrouwen, maar kan je ook helpen bij ontspanning en rust. Soms staat een bepaald thema centraal tijdens de les zoals aandacht, (zelf)vertrouwen of geluk. Verder wordt er aandacht besteed aan balans, kracht, flexibiliteit, ademhaling, concentratie, positief denken, houding en ontspanning. Je hoeft niet lenig te zijn om yoga te doen. Yoga is voor iedereen!

De yogalessen voor tieners worden gegeven op woensdagen van 19.15 tot 20.15 uur.

Kijk op de pagina ‘Lestijden en tarieven’ voor meer informatie.

Workshops (groot)ouder – kind yoga

Kom samen meedoen met deze vrolijke workshop! We doen leuke oefeningen, bewegingen en spelletjes die zich richten op ademhaling, houding, beweging, concentratie en ontspanning. Samen met je (klein)kind leren om positief te denken en verbinding te maken. Tevens vergroot het concentratie en zelfvertrouwen, word je soepeler en leer je ontspannen. Kom gezellig samen naar deze workshop!

Er kan één kind per volwassene meedoen in verband met de duo-houdingen. De kosten zijn 18,50 euro per duo. Bekijk hier alle data en tijden. Kom ervaren hoe leuk het is om samen met kinderen yoga te doen!

De yogalessen voor kinderen en tieners worden gegeven door Linda Heinsdijk van Linda Liza Mindful Kinderyoga. Wil je meer weten over Linda? Neem eens een kijkje op haar website.

Certificaat Holistische Kinderyoga