Gecertificeerd kinderyogadocente Linda Heinsdijk

Mindful kinderyoga, voor kinderen tussen 6 en 12 jaar

Kinderen moeten tegenwoordig al zo veel en tijdens deze yogasessies ervaren zij hoe fijn de stilte is. Dat ze niet altijd iets hoeven te doen. Dat ze mogen zijn wie ze zijn. Met leuke oefeningen, bewegingen en spelletjes wordt er op een speelse manier aandacht besteed aan een goede houding, ademhaling, beweging, ontspanning en concentratie. En natuurlijk wordt er ook veel gelachen!

Mindful kinderyoga wordt gegeven op:
– dinsdag van 16.00 – 17.00 uur (voor jongens en meisjes van 9 t/m 12 jaar
– woensdag van 18.30 – 19.30 uur (voor jongens en meisjes van 6 t/m 9 jaar)

Mindful tieneryoga, voor tieners vanaf 12 jaar

Bij tieneryoga ligt de aandacht meer op het uitvoeren van de yogahoudingen. Het gaat er niet om wat je niet kan, het gaat er om wat je wél kan! Binnen je eigen kunnen word je uitgedaagd om je grenzen te verkennen en misschien zelfs te verleggen. Yoga geeft je kracht en energie, maakt je sterker, geeft je zelfvertrouwen, maar kan je ook helpen bij ontspanning en rust. Soms staat een bepaald thema centraal tijdens de les zoals aandacht, (zelf)vertrouwen of geluk. Verder wordt er aandacht besteed aan balans, kracht, flexibiliteit, ademhaling, concentratie, positief denken, houding en ontspanning.

Mindful tieneryoga wordt gegeven op:
–  dinsdag van 18.30 – 19.30 uur (voor tieners vanaf 12 jaar)

Kijk op de pagina ‘Lestijden en tarieven’ voor alle informatie

Workshops (groot)ouder – kind yoga

Vanaf oktober 2018 worden er maandelijks speciale (groot)ouder – kind yogalessen georganiseerd. Kijk op deze pagina voor meer informatie.

 

Certificaat Holistische Kinderyoga