Bedankt voor de geslaagde feestweek!

Ik wil iedereen bedanken voor de heerlijke yoga-feestweek! De workshop Satyananda yoga van Sascha Pfeifer was de perfecte afsluiting op zondag. Tijdens de yogaweek werd veel gedeeld, ontmoet, ontspannen, gespeeld, geleerd, gelachen, gehuild en ontdekt.

Het thema ‘verbinding’ is op alle mogelijke manier geslaagd en in alle activiteiten naar voren gekomen. De prachtige week, mooie ervaringen en de enthousiaste reacties hebben me ontroerd! Dankjewel voor jullie deelname, bijdrage en liefdevolle reacties. 

Ik zal het jubileumfeest van 15 jaar Yoga Buddhi in mijn herinnering blijven koesteren. Nu is het tijd om na te genieten en na te voelen. Ik wens iedereen een prachtige zomer! 

HARI OM TAT SAT

Wil je graag alle foto’s bekijken? Stuur dan een mailtje met het verzoek naar janne@yogabuddhi.nl.