Herstel-Yoga is een zachte, helende yoga speciaal ontwikkeld voor mensen met of herstellende van kanker. Herstel-Yoga maakt gebruik van veilige en effectieve mind-body technieken zoals yoga asana’s, kalmerende ademtechnieken, meditatie of mindfulness, compassie en ontspanningsoefeningen. Alle oefeningen zijn er op gericht het zelf-herstellend vermogen te versterken en gezondheids- en psychische klachten te verminderen.

Al deze onderdelen van yoga helpen om lichaam en geest meer in balans te brengen. Door yoga te doen bij kanker, ontspannen lichaam en geest, het immuunsysteem wordt actiever, stress- en ontstekingsreacties in het lichaam gaan omlaag. Zo kan Herstel-yoga de kwaliteit van leven verbeteren. Herstel-Yoga is effectief tijdens en na de behandeling voor kanker. Alle oefeningen zijn er op gericht het zelf-herstellend vermogen te versterken en gezondheids- en psychische klachten te verminderen. Ook mensen die na behandeling niet meer beter worden kunnen veel baat hebben bij Herstel-yoga om de kwaliteit van leven te verbeteren.
Deelname aan de lessen Herstel-Yoga vindt alleen plaats na een persoonlijke intake en privéles.  

Bron: Zweiersdalopleidingen

Voor inschrijving voor deze yogavorm kun je me mailen (janne@yogabuddhi.nl) of appen (06-51411718), dan bel ik je om kennis te maken en samen te onderzoeken wat jouw wensen zijn.