Liquid Breath® ademworkshop (studio ademwerk)

Op zondag 1 december 2019 vindt bij Yoga Buddhi de Liquid Breath® ademworkshop door Bregje Schoffelen plaats. De workshop duurt van 10.30 tot 12.00 uur en de kosten zijn € 15.

In deze ademworkshop leer je bewust en verbonden te ademen. Je ontdekt nieuwe ruimtes in jezelf en ervaart een diepe ontspanning zoals je die nog niet eerder meemaakte, thuiskomen bij jezelf!

Je ontdekt tijdens de workshop de subtiliteit van de adem, de zachtheid en de diepte. Concrete effecten van een sessie: stress neemt af, fysieke pijn vermindert, (emotionele) blokkades worden opgeruimd en je krijgt nieuwe inzichten. Met andere woorden, er vindt detox en heling plaats op alle lagen van jouw wezen: fysiek, energetisch, mentaal en spiritueel.

Voor wie is deze workshop geschikt?

De workshop is geschikt voor iedereen die de kracht van de adem wil ontdekken. Ervaring is niet nodig, de workshop is eenvoudig, veilig en down-to-earth. Deze workshop is niet geschikt voor personen met hartaandoeningen, psychiatrische klachten, een drugsheden of -verleden, dan werkt een privé-sessie beter.

Draag comfortabele, niet-knellende (yoga) kleding (geen spijkerbroek).

Aanmelden kan via mail janne@yogabuddhi.nl of via de inschrijflijst op het prikbord bij Yoga Buddhi.