Mantra zingen met Carla Ham op zaterdag 14 december

De heerlijke workshop die Carla gegeven heeft tijdens de jubileumweek van Yoga Buddhi krijgt nu een herhaling/vervolg. Kom samen met ons zingen op zaterdag 14 december van 10 tot 12 uur bij Yoga Buddhi!

Mantra’s zijn gewijde teksten in het Sanskriet, de taal van India. ‘Man’ betekent denken en ’trai’ betekent bescherming tegen of bevrijding van. Dus: bevrijding van je denken. Dat maakt helder en alert, geeft kracht, zodat je gemakkelijker met de dagelijkse dingen om kunt gaan.

Je zit op een stoel of meditatiebankje. De mantra’s leg Carla kort uit, de tekst kun je meelezen. Het zingen wordt begeleid met harmonium, sjamanendrum of shruti-box. Er ontstaat een zachte flow van zingen en luisteren, delen en ontvangen, dragen en gedragen worden. Je hoeft niet te ‘kunnen zingen’, mantra’s zing je vanuit je hart, met je hele wezen, en dat is altijd goed. Je gaat vanzelf vrijer zingen. Na de mantra is het even stil, een stilte die dieper is en waarin je de werking van de mantra navoelt.

Het maakt niet uit of je nieuw bent of al heel vaak hebt deelgenomen; iedereen is welkom en voegt moeiteloos in. Alle stemmen, geoefend of niet, komen samen in harmonie. Het maakt niet uit wat je geloof of afkomst is, de intenties zijn universeel, dat is wat ons verbindt.

Aanmelden voor deze workshop kan via janne@yogabuddhi.nl of de inschrijflijst op het prikbord bij Yoga Buddhi                           

Kosten: € 17,50 incl. koffie/thee en wat lekkers 🙂