Workshop mantra zingen op 16 december

Carla Ham komt weer terug voor een workshop mantra zingen bij Yoga Buddhi. Je kunt meedoen op vrijdagavond 16 december van 19.30 tot 21.30 uur. Kom samen met ons zingen!

Mantra’s zijn gewijde teksten in het Sanskriet, de taal van India. ‘Man’ betekent denken en ’trai’ betekent bescherming tegen of bevrijding van. Dus: bevrijding van je denken. Dat maakt helder en alert, geeft kracht, zodat je makkelijker met de dagelijkse dingen kunt omgaan.

Je zit op een stoel of meditatiebankje. De mantra’s leg Carla kort uit, de tekst kun je meelezen. Het zingen wordt begeleid met harmonium, sjamanendrum of shruti-box. Er ontstaat een zachte flow van zingen en luisteren, delen en ontvangen, dragen en gedragen worden. Je hoeft niet te ‘kunnen zingen’, mantra’s zing je vanuit je hart, met je hele wezen, en dat is altijd goed. Je gaat vanzelf vrijer zingen. Na de mantra is het even stil, een stilte die dieper is en waarin je de werking van de mantra navoelt.

Het maakt niet uit of je nieuw bent of al heel vaak hebt deelgenomen; iedereen is welkom en voegt moeiteloos in. Alle stemmen, geoefend of niet, komen samen in harmonie. Het maakt ook niet uit wat je geloof of afkomst is, de intenties zijn universeel, dat is wat ons verbindt.

Praktisch

Aanmelden voor deze workshop kan via janne@yogabuddhi.nl of de inschrijflijst op het prikbord bij Yoga Buddhi                   

Kosten: € 20,= incl. koffie/thee en wat lekkers. 🙂

Hopelijk tot dan!