Online meditatielessen

Wil je graag kennismaken met meditatie? Of wil je hier meer tijd voor maken? Vanaf 1 maart kun je bij Yoga Buddhi gratis online meditatieles volgen. De lessen vinden elke maandagavond van 20.00 tot 21.00 en elke woensdagochtend van 9.00 tot 10.00 uur plaats (tot aan de zomervakantie).

Iedereen is welkom tijdens de online meditatielessen! Ben je lid bij Yoga Buddhi, dan vallen deze lessen in je abonnement en betaal je dus niets. Ben je geen lid, dan betaal je net zoals voor de andere online lessen 8 euro per les. 

Het maakt niet uit of je gevorderd bent met meditatie of er net mee begint. Ine de Haas, die de les geeft, houdt hier rekening mee. De tijdsduur van het zitten wordt afgestemd op wat past bij de deelnemers. Er zal afwisseling zijn tussen zit- en loopmeditatie, inspiratie vanuit gedichten, verhalen of korte teksten.

Waarom zou je mediteren?

Mediteren zijn cadeautjes die je aan jezelf geeft: rust, concentratie, vertrouwen en overgave. Er zijn talloze redenen om te mediteren, en ze zijn allemaal goed! Weg van de waan van de dag leer je om jouw gedachten en gevoelens van een afstand te bekijken en ermee vertrouwd te worden. Je wordt weer vriend van je eigen geest.

Door standvastig en regelmatig te mediteren, bereik je concentratie. Als je erin slaagt steeds weer door te gaan, zul je makkelijker en sneller rust vinden. Eenmaal je geniet van het stilzitten in de stilte, kun je ervaren dat je vertrouwen hebt in het leven. Dat betekent overgave aan het leven om het ten volle te leven. 

Je kunt je inschrijven via janne@yogabuddhi.nl of door een appje te sturen naar 06-51411718. 

Hopelijk tot snel in de online les! 🙏