Yoga Buddhi gaat ‘on air’… yoga in de buitenlucht!

Vanaf week 21 ga ik weer voorzichtig starten met de yogalessen. I.v.m. de coronamaatregelen zullen de lessen in de openlucht, in mijn eigen tuin, plaatsvinden!

De yogalessen kunnen alleen doorgaan onder de voorwaarden die Gemeente Bergeijk en het RIVM stellen. Zie ook deze poster (deze hangt ook op de deur bij Yoga Buddhi).

 • Maximaal 10 personen inclusief docent;
 • 1,5 meter afstand ten alle tijden;
 • Iedereen neemt zijn/haar eigen spullen mee;
 • Iedereen die deelneemt zorgt dat voor hij/zij vrij is van klachten zoals verkoudheid, koorts, hoesten en niezen. Bij twijfel niet komen! Bij verkoudheid of koorts binnen het gezin blijf je ook thuis.

Omdat er slechts 9 deelnemers per les aanwezig mogen zijn én we afhankelijk zijn van de weersomstandigheden én er ongeveer 7 lessen per week gegeven gaan worden, heb ik wat richtlijnen opgesteld m.b.t. deelname aan de lessen.

Dit betekent dat je waarschijnlijk niet wekelijks live aan de les in de tuin kunt deelnemen. Mijn excuses hiervoor! Ik zal wekelijks een van de tuinlessen opnemen en op YouTube zetten voor degene die niet in de gelegenheid waren om deel te nemen.

Hoe meld je je aan voor een les?

 • Ik stuur op vrijdagochtend voorafgaande aan de daaropvolgende week de lesdata en -tijden via de app of de mail;
 • Je meldt je aan via de app/mail voor één les in die week en geeft daarbij ook een reservedatum op;
 • Inschrijving gebeurt op volgorde van binnenkomst aanmeldingen en op de puzzel die ik moet maken om zoveel mogelijk mensen deel te laten nemen op hun voorkeurs- of reservedag.
 • Ik stuur je een bericht of je wel of niet kunt deelnemen en zo ja aan welke les.
 • Als je mee zou doen en je blijkt toch niet te kunnen komen, meld je dan zo snel mogelijk af via de app of SMS zodat ik nog tijd heb om iemand op de wachtlijst blij te maken.

Deelname aan de les:

 • Is geheel op eigen risico.
 • Je dient 10 minuten voor aanvang aanwezig te zijn bij de ingang van Yoga Buddhi op Leemskuilen 12 (houd 1,5 meter afstand! We kunnen elkaar begroeten met het Namasté gebaar 😉). Het duurt 5-10 min voordat we op ons matje in de tuin staan dus wees echt op tijd!
 • Ik zal jullie in de Leemskuilen opwachten en samen gaan we naar mijn tuin.
 • Neem je eigen spullen mee voor de les. Denk aan matje voor op het gras, een kussentje, deken, trui, eventueel een petje voor de zon, flesje water, goed insmeren als de zon schijnt, een dunne sjaal voor bedekking als de zon schijnt, eventueel meditatiekussen/-bankje. Dit laatste kun je indien gewenst ook bij mij kopen, zodat je dit mee naar huis kunt nemen.

Heb je vragen? Je kunt me altijd bellen of appen.

Ik hoop jullie snel te zien en ik hoop op heel veel mooie zonnige en droge dagen! 😊

Warme groet van Janne
HARI OM TAT SAT