Online yogalessen via Zoom

De komende tijd zal ik mijn yogalessen tegelijk ook online blijven aanbieden. Groepslessen zijn voor nu weer toegestaan. Je mag zelf bepalen of je naar de yogaruimte komt of dat je de les thuis online volgt. Hierbij wil ik je de ruimte geven om op een tijdstip mee te doen dat voor jou het beste uitkomt.

Tevens mag je zo vaak als je wilt meedoen! Je hoeft je niet vooraf aan te melden. Ik zie je naam wel verschijnen tijdens de Zoom meeting. De lessen gaan weer gewoon volgens de normale planning door. De Zoom lessen dus ook.

Ben je nog geen lid bij Yoga Buddhi? Dan kun je voor 8 euro deelnemen per les. Aanmelden kan via janne@yogabuddhi.nl of 06-51411718. Doe je voor de eerste keer mee of heb je een strippenkaart? Dan moet je je altijd vooraf aanmelden zodat ik je de inloggegevens op tijd kan bezorgen.

Het ga je goed en hopelijk tot ziens in de Zoom of in de echte les!🙏

Warme groet van Janne. 🧘🏼‍♀️

Yoga Buddhi