Satsang door Joris Vincken (afsluiting Summer School)

Op 22 juli sluit Joris Vincken de Summer School af met een Satsang. Wat is een Satsang?

Dit woord uit het Sanskriet betekent ‘samen zijn in waarheid’, Sat betekent waarheid en Sanga gemeenschap. Tja en wat is waarheid? Hoe kom je bij jouw waarheid? Een Satsang is een bijeenkomst van een groep mensen die graag willen delen en praten over de reis die we allemaal maken, onze levensreis. Vaak zijn we bezig met onze reis voor morgen, we rennen en vliegen van het een naar het ander. We staan te weinig stil om te voelen wat er zich in het nu aandient.

Samen met Joris Vincken gaan we hierover van gedachten wisselen. Tijdens de Satsang mag je luisteren naar de mooie muziek, de inspirerende gedichten en verhalen. Met je ogen open of gesloten, genieten in het nu, wat er zich aandient. Je mag vragen stellen, inzichten delen kortom met elkaar maken we er een inspirerende avond van.

Over Joris

Joris Vincken is coachschrijver, pianist en inspirator. In gedichten en persoonlijke ervaringen spreekt hij over de diepe rijkdom van het leven, voorbij dualiteit. Een ode aan het leven, herinnering aan wie we zijn.

Ik nodig je van harte uit voor deze speciale Satsang op 22 juli van 19.30-21.30 uur. Deelname € 15,= en aanmelden via een appje (06-51411718).

Hari Om Tat Sat, Janne 🙏