Schrijf je nu in voor het Yogaweekend

Dankzij jullie overweldigende reacties zit het yogaweekend van 12 t/m 14 april inmiddels vol! Zou je toch graag meewillen op een ontspannen yogaweekend, stuur me dan een mailtje: janne@yogabuddhi.nl. In het najaar organiseren we namelijk nog een weekend! 

Ben je toe aan een heerlijk weekend ontspannen en weer even op adem komen? Geniet dan samen met Janne Baudoin van Yoga Buddhi en Ilse van de Ven Reflexzonetherapeute van een geheel verzorgd yogaweekend in De Kloosterhoeve (onderdeel van Beukenhof in Biezenmortel).

Het wordt een weekend waarin ontspanning en weer verbinding maken met jezelf centraal zullen staan. Je kunt er genieten van yogalessen, meditatie, stilte, heerlijk eten, een omgeving die rust uitstraalt, persoonlijke begeleiding en een voetreflexmassage. Dit alles in de Kloosterhoeve van Beukenhof. www.beukenhof.nl. Er staat je een mooi en intens yogaweekend te wachten waarin het dagelijks ritme, het lesaanbod en de stiltemomenten je zullen helpen om contact te maken met dat wat voor jou van belang is.

Kosten: € 265,= voor 2 persoonskamer (meerprijs voor een 1-persoonskamer is €55,=)

Deze kosten zijn inclusief:

  • Verblijf van 2 nachten in de Kloosterhoeve van Beukenhof.
  • Alle maaltijden, drankjes en tussendoortjes verzorgd door Beukenhof.
  • Vast dagprogramma met 3,5 uur yoga en meditatie per dag o.b.v. Janne Baudoin.
  • 1 coachgesprek van 20 min van Janne Baudoin.
  • 1 voetreflexmassage van 20 min van Ilse van de Ven.

Foto: www.denieuweklasse.nl

Er is ruimte voor 12 deelnemers dus ben er snel bij! Inschrijven middels een e-mail naar janne@yogabuddhi.nl ovv je naam en telefoonnummer. Je inschrijving is pas definitief na betaling van het weekend. Voel je vrij om contact met Janne op te nemen voor meer informatie tel: 06-51411718 Wij kijken ernaar uit om er samen met jou een heerlijk weekend van te maken!

Warme groet van Janne en Ilse

Download hier de flyer met alle informatie