Dit jaar maar liefst 3 workshops (groot)ouder – kind yoga!

De speciale workshop (groot)ouder – kind yoga was vorig jaar een groot succes, vandaar dat we dit jaar maar liefst zes keer een workshop organiseren. Dus heb je altijd al eens samen met je kind of kleinkind yoga willen doen? Schrijf je dan nu in voor een of meerdere workshops.

Kinderyogadocent Linda Heinsdijk van Linda Liza Mindful kinderyoga laat je ervaren hoe leuk het is om samen yoga te doen. Het wordt een workshop vol leuke oefeningen, bewegingen en spelletjes die zich richten op ademhaling, houding, beweging, concentratie en ontspanning.

Kinderyoga verbetert de concentratie en het zelfvertrouwen. Het leert kinderen om positief te denken en bevordert samenwerken. Het maakt je lichaam soepel en biedt ontspanning. Er kan één kind per volwassene meedoen in verband met de duo-houdingen.

Deze workshop is geschikt voor jongens en meisjes van 7 t/m 12 jaar (eerste groep). Nieuw is dat ook kleinere kinderen, van 4 t/m 7 jaar, kunnen deelnemen in een tweede groep.

De lessen kosten € 15 per duo. De lessen vinden plaats op zondagochtend van 10.00 tot 11.00 uur (7 t/m 12 jaar) en van 11.30 tot 12.30 uur (4 t/m 7 jaar). Opgeven kan door een mail te sturen aan Janne Baudoin. Er is plaats voor maximaal 7 kinderen en 7 (groot)ouders.

Data ouder – kind yoga:
– 20 oktober 2019
– 17 november 2019
– 15 december 2019