Ademtrainingen door Bregje Schoffelen

Er vinden regelmatig bijzondere Liquid Breath® ademworkshops plaats bij Yoga Buddhi, gegeven door Bregje Schoffelen. De volgende les is op 11 december 2022 van 10.00 tot 12.00 uur. De kosten bedragen € 15,00.

Wat mag je verwachten van een ademworkshop?
De manier waarop jij ademt beïnvloedt elke functie in je lichaam, als je je adempatroon aanpast verander je die functies. Jouw adem is je ultieme self-care instrument waarmee je invloed hebt op belangrijke lichaamsfuncties als hartslag, zenuwstelsel, emoties en mindset.

Door bewust te ademen (langzamer en dieper) breng jij echte ontspanning in je lijf, stress neemt af, fysieke pijn vermindert, (emotionele) blokkades worden opgeruimd en je krijgt nieuwe inzichten. Met andere woorden, er vindt detox en heling plaats op alle lagen van jouw wezen: fysiek, energetisch, mentaal en spiritueel.

In deze ademtraining leer je je adem kennen als tool. Bregje leert je eenvoudige technieken om thuis toe te passen, waarmee je elk moment tot rust kan komen en lijf en leden opfrist.

‘Je leeft zoals je ademt’, hoe bewuster je ademt, des te dieper kun je je ontspannen en je bewustzijn openen en zal de adem haar werk doen en je lichaam en leven verlichten, thuiskomen bij jezelf!

Voor wie is deze workshop geschikt?
Voor iedereen die de kracht van de adem wil ontdekken. Ervaring is niet nodig, de workshop is eenvoudig, veilig en down-to-earth. Deze workshop is niet geschikt voor personen met hartaandoeningen, psychiatrische klachten, een drugsheden of -verleden, dan werkt een privé-sessie beter.

Kledingvoorschrift
Comfortabele, niet-knellende (yoga)kleding (geen spijkerbroek).

Reacties van deelnemers:
“De ademworkshop was een verademing… Zo bijzonder en indrukwekkend. Ik ben weer een ervaring rijker.”

“Het was een adembenemende ervaring, figuurlijk dan. Ik heb de kracht en heling van goed en diep ademen mogen ervaren. Ik heb het stromen van de energie door mijn lichaam van top tot teen gevoeld. Na de workshop ben ik naar huis gegaan met een tevreden en gelukkig gevoel. Zeker voor herhaling vatbaar!”

“Ik vond de workshop zo mooi en zo intens. Ik vind het zelfs moeilijk om het te verwoorden…”

“Het was een bijzondere ervaring in een vertrouwde sfeer. Dankzij de les heb ik heldere inzichten gekregen die me verder brengen. Ik kom steeds dichter bij de kern en voel me er erg krachtig door. Zeker voor herhaling vatbaar.”

Over de docent
Bregje Schoffelen (1970) woont en werkt in Eindhoven, ze is grafisch ontwerper, moeder, yogi en ademcoach. Wekelijks geeft ze (Liquid Breath®) ademtraining bij YogaTrainer. Vanuit haar eigen studio geeft ze ademtraining o.a. aan studenten en houdt ze privé-sessies. meer info over Bregje: studioademwerk.nl

Aanmelden kan via mail janne@yogabuddhi.nl of via de inschrijflijst op het prikbord bij Yoga Buddhi.