We mogen weer naar binnen!

Lieve Yogi/Yogini,

Na vijf weken buitenyoga – of misschien heb je de online lessen voortgezet 😊 – kan ik eindelijk vertellen dat we na volgende week weer naar binnen mogen!

Vanaf 1 juli mag ik weer binnen yogalessen verzorgen. Ik heb de yogaruimte een beetje anders ingericht, zodat iedereen mee kan doen én er voldoende afstand is tussen de plekken. Ik zou het fijn vinden om van 2 t/m 10 juli de normale groepen en tijden te verzorgen. Dat wil dus zeggen dat we donderdagavond 2 juli beginnen.

Deze periode wil ik gebruiken als een soort ‘proefperiode’ om te kijken of de opstelling van de matten goed is, de looproutes werken en dat de ventilatie optimaal is. Vanaf 11 juli zal het dan vakantie zijn tot 31 augustus.

Belangrijk om te weten:

  • Bij klachten, hoe licht ook, is het voor ieders gezondheid beter dat je jezelf tijdig afmeldt en niet komt!
  • Neem je eigen yogamat, bankje, kussens en dekens mee.
  • Bij binnenkomst was of desinfecteer je je handen (bij de ingang staat handgel).
  • Houd je spullen bij elkaar in een tas in de kleedkamer en neem alleen spullen voor de les mee naar de yogaruimte. Laat je sleutels en telefoon in je tas in de kleedkamer achter! Ik zal de deur afsluiten als de laatste binnen is.
  • In de yogaruimte is een looproute, graag deze volgen.
  • Geef elkaar bij vertrek de tijd en ruimte om rustig te kunnen vertrekken om zo de 1,5 meter afstand aan te houden.
  • Helaas is er geen koffie en thee na afloop.

Ik kijk ernaar uit om jullie weer in mijn yogaruimte te mogen ontvangen.

Mocht je al met vakantie zijn of gaan, of er zijn andere redenen waarom je nog niet kunt komen? Laat het me even weten. Dan weet ik precies wie en hoeveel mensen er aanwezig zullen zijn.

Ik hoop je snel weer te binnen te zien!

Voor nu een 🌞-nige groet van Janne

HARI OM TAT SAT