Yoga Nidra avond voor gevorderden op woensdag 30 oktober

Daar is ie dan eindelijk! 🙂 De Yoga Nidra avond voor gevorderden op woensdag 30 oktober van 20.00-21.30 uur (Leemskuilen 12, 5563 CK te Westerhoven, kosten: € 15.)

Deze workshop is voor mensen die de basiscursus Yoga Nidra hebben gevolgd of elders al meerdere malen Yoga Nidra ervaren hebben.

Yogadocente Janne Baudoin zal samen met jullie gedurende deze les steeds meer vertragen en toewerken naar een ontspannen toestand van lichaam en geest zodat we ten volle de Yoga Nidra kunnen toelaten. Janne is opgeleid volgens de Satyananda yoga in het geven van Yoga Nidra in zijn oorspronkelijke vorm.

Inschrijving kan via het Yoga Nidra inschrijfformulier op het prikbord van Yoga Buddhi of mail naar janne@yogabuddhi.nl

Yoga Nidra betekent Bewuste diepe slaap (‘Nidra’ betekent ‘slaap’).  Het is een liggende begeleidde meditatie. Je zakt voorbij het dromen in de diepe slaap-staat, maar bent toch nog wakker. Het is een staat van bewustzijn. Wat het soms lastig maakt om te praten over ‘Yoga Nidra doen‘. Het is eerder een ‘niet-doen‘, een moeiteloos zijn. Een diep verwelkomen van wat er is. Yoga Nidra geeft ons de mogelijkheid om diepe vrijheid te ervaren.

Yoga Nidra werkt goed bij slapeloosheid, spanning, burn-out, onrust of onbalans in het emotionele leven. Ook is het een prachtig middel om je innerlijk leven te onderzoeken en te verwelkomen wat er is.

HARI OM TAT SAT