Opleiding tot Yoga Nidra teacher succesvol afgerond

In september heb ik met succes de opleiding tot Yoga Nidra teacher volgens de eeuwenoude Satyananda Yoga traditie afgerond. Best bijzonder, want in Nederland is er slechts een aantal yogadocenten dat over deze vaardigheid beschikt en Yoga Nidra-lessen mag verzorgen.

Yoga Nidra is een 60 jaar oude beproefde methode om psychische, fysieke en mentale spanningen los te laten. Ondanks dat het lijkt alsof je slaapt, ben je volledig bij bewustzijn waarbij de stem van de teacher als een anker fungeert. Ik zorg ervoor dat je in verbinding blijft met je bewustzijn en een zeer diepe ontspanning ervaart.

In december introduceer ik een speciale Yoga Nidra-module die bestaat uit 10 lessen. Binnenkort vind je alle informatie daarover op deze website. Wil je voor die tijd Yoga Nidra ervaren? Geef je dan op voor de kennismakingsles op woensdag 22 november van 20.00 tot 21.00 uur. De kosten bedragen slechts € 5 per persoon. Stuur mij even een mail als je je op wilt geven.

PS Als je na de kennismakingsles besluit om de volledige Yoga-Nidra module te volgen, moet je je daar even apart voor opgeven. Dat kan heel eenvoudig door mij een mail sturen.