Online Yoga Nidra module

Een tijdje geleden heb ik aangekondigd dat er binnenkort een Yoga Nidra module zou beginnen. Vanwege de coronamaatregelen is dit er tot nu toe nog niet van gekomen. Omdat het einde nog niet in zicht is, ga ik een online Yoga Nidra module aanbieden.

De module start op 17 maart en zal op 10 woensdagavonden plaatsvinden, van 19.30 tot 21.00 uur. Vind je het leuk om mee te doen, laat me dan gerust iets weten. De kosten zijn € 100,= voor 10 lessen van 1,5 uur.

Waarom Yoga Nidra?

Yoga Nidra is een 60 jaar oude beproefde methode om psychische, fysieke en mentale spanningen los te laten. Ondanks dat het lijkt alsof je slaapt, ben je volledig bij bewustzijn waarbij de stem van de teacher als een anker fungeert. De teacher zorgt ervoor dat je in verbinding blijft met je bewustzijn en een zeer diepe ontspanning ervaart.

Voorafgaand aan Yoga Nidra voeren we een aantal yoga-oefeningen uit. Deze oefeningen zorgen ervoor dat het lichaam opwarmt en soepel wordt, en dat de geest zich ontspant. Pas wanneer lichaam en geest klaar zijn voor Yoga Nidra, begint de sessie.

Je kunt je inschrijven via janne@yogabuddhi.nl of door een appje te sturen naar 06-51411718. 

Hopelijk mag ik je verwelkomen tijdens de Yoga Nidra module! 🙏