Yogaweek Italië, een impressie

Op 7 april vertrokken we richting Le Marche in de prachtige Italiaanse heuvels voor een week van yoga, meditatie, stilte, heerlijk eten en persoonlijke begeleiding. Hieronder vind je een korte impressie in woord en beeld. 

‘Ik voel me gezegend, om hier op deze prachtplek in Italië, mensen te mogen begeleiden in hun proces naar dichterbij jezelf komen – van stil worden en helder gaan voelen en zien. Met deze yogaweek, het geweldige weer en de liefdevolle aandacht van de gastheer/gastvrouw Jurgen en Gonnie, is een grote wens in vervulling gegaan. Ik wens nog heel veel mensen, prachtige yogaervaringen op deze plek toe.’

Hari Om Tat Sat – Janne Baudoin (Yoga Buddhi)

En zo hebben de deelnemers de yogareis ervaren:

‘Wat een ongelooflijke ervaring deze yogareis. Heel verhelderend, rustgevend, vol met mooie momenten, heerlijk eten, lieve mensen om mij heen. Onbeschrijfelijk.

‘Mijn week hier bij Gonnie & Jurgen en de dames van de yogagroep. Zeer verhelderend, liefdevol, rustgevend, fijn, vrolijk, gezellig en vooral veilig…’

‘Ik ben tot rust gekomen… wat een gave week. Gonnie en Jurgen (topmensen), super sociaal, geweldig eten. Geweldige omgeving, geweldig mooi weer. Yoga een hele week, super voor je lijf en mind. Echt goed. Janne, de hele week was inspirerend en je kwam dichter bij jezelf. Super afwisselende yogalessen. Ik voel me sterker.’

Een impressie in beeld:

Yoga in weiland

Yogagroep op strand

Terras

Meditatie in weiland

Janne in yogahouding op strand